Cristian Diaconescu, în județul Prahova - VIDEO/FOTO

19 May 2021 18:48
Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost astazi prezent în județul Prahova. Acesta s-a intalnit cu aleșii locali ai partidului  cu care a discutat despre situația economică din zonă în contextul  crizei generate de pandemie.
Cu această ocazie, Diaconescu a stat de vorbă cu reprezentanții  comunităților locale pentru a identifica problemele ridicate de agenții economici din sectoarele vitale ale județului Prahova.  Liderul PMP acorda o atenție deosebită discuțiilor legate de  proiectele din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență și a stat de vorbă cu consilierii județeni și locali despre programele care se regăsesc în PNRR.
De asemenea, președintele PMP  se arată interesat de  situația din agricultură, unde există un puternic curent de nemulțumire al fermierilor față de politicile promovate de Guvern.
Cristian Diaconescu a susținut și o conferință de presă, la Ploiești, alaturi de Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000