Cum a fost marcata Ziua Eroilor la Paulesti - FOTO

25 May 2023 16:34
Autoritatile din Paulesti au marcat astazi Ziua Eroilor. De dimineata a fost depusa o coroana de flori la troita din satul Cocosesti. Apoi a fost organizata o ceremonie religios militara in Parcul unde se afla Monumentul Eroilor. Si aici conducerea primariei si reprezentanti ai altor institutii au depus coroane de flori.
Ziua Eroilor este o zi de mare insemnatate pentru poporul roman. Este ziua in care ne cinstim eroii cazuti pe campurile de lupta pentru libertatea neamului. Aceasta zi este marcata in fiecare an de Inaltarea Domnului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121