Cum a fost marcata Ziua Eroilor la Paulesti - FOTO

25 May 2023 16:34
Autoritatile din Paulesti au marcat astazi Ziua Eroilor. De dimineata a fost depusa o coroana de flori la troita din satul Cocosesti. Apoi a fost organizata o ceremonie religios militara in Parcul unde se afla Monumentul Eroilor. Si aici conducerea primariei si reprezentanti ai altor institutii au depus coroane de flori.
Ziua Eroilor este o zi de mare insemnatate pentru poporul roman. Este ziua in care ne cinstim eroii cazuti pe campurile de lupta pentru libertatea neamului. Aceasta zi este marcata in fiecare an de Inaltarea Domnului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677