Cunoscutul vlogger Selly a participat la o acțiune de plantare de stejari - FOTO

24 Apr 2024 14:27
Cunoscutul vlogger și realizator de film Selly a participat la o acțiune de plantare. Alături i-au fost colegii de platou. Selly a plantat stejari în pădurea Snagov.
”Selly calcă pe urmele tatălui său, inginer silvic, plantând, împreună cu echipa sa de filmare, stejari în Pădurea Snagov, administrată de către Direcția Silvică Ilfov, alături de colegul nostru Daniel Berceanu. Acțiunea a avut loc în ultima zi de filmare pentru ”Buzz House”, film lansat recent, și îi mulțumim pentru implicare”, a transmis Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.
credit: Selly Media

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677