De astăzi se fac foraje la Slănic, în zona afectată de pe strada 23 August

08 May 2024 09:11
De astăzi se fac foraje la Slănic, în zona afectată de pe strada 23 August
Prefectura Prahova a anunțat că din această dimineață se vor face foraje la Slănic, în zona afectată de pe strada 23 August. Forajele sunt coordonate de Institutul Geologic al României și se fac la solicitarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova. După finalizarea forajelor și primirea punctului de vedere al reprezentanților Institutului Geologic al României, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova va putea modifica perimetrul de siguranță al zonei și va dispune cu privire la situația persoanelor evacuate.
Persoanele care au solicitat cazare sunt găzduite în condiții hoteliere și pensiuni, având posibilitatea să revină la locuințele lor oricând doresc pentru a-și verifica bunurile și proprietatea.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677