Dependenţa de droguri le-a distrus viaţa/Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" a ajuns la Ploiești

12 Apr 2024 09:25
Dependenţa de droguri le-a distrus viaţa atât lor, cât şi părinţilor. Georgiana și Alexandra, două tinere care prin poveștile lor de viață au creat emoție sutelor de tineri prezenți în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești.
Georgiana a început să fumeze o ţigară normală, la 13 ani, după care a trecut la primul joint la 17 ani, pentru ca la 20 de ani să facă pasul la consumul de heroină. Alexandra, timp de 10 ani, a fost consumatoare de droguri, iar povestea ei a fost cutremurătoare pentru cei prezenți. Alexandra a dormit prin ghetouri, a cerșit doar pentru a putea procura banii necesari următoarei doze.
Povești cutremurătoare, dar povești cu un final fericit, atât în cazul Georgianei, cât și în cazul Alexandrei. Iar tinerii din Ploiești le-au putut asculta poveștile și îndemnul de a nu consuma droguri.
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în calitate de cofinanțator pentru implementarea Grantului „România - Anul European al Tineretului", finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene organizează Campania de prevenție consum de droguri, alte forme de adicție, violență, bullying și trafic de persoane.
În perioada 04 - 26 aprilie o caravană va ajunge în 20 de centre universitare din țară cu scopul de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677