Deputatii PSD Rodica Paraschiv si Bogdan Toader, gazdele unui grup de profesori si studenti ai UPG, in Parlamentul Romaniei

23 Jun 2022 21:09
Un grup de profesori si studenti ai Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti a fost astazi in vizita in Parlamentul Romaniei. Gazde le-au fost doi parlamentari prahoveni, Bogdan Toader si Rodica Paraschiv.

“M-am bucurat să fiu gazda unui grup de profesori și studenți ai UPG Ploiești, dar și a unei delegații din Republica Moldova, astăzi, în cadrul Parlamentului României, alături de doamna deputat Rodica Paraschiv.

Este întotdeauna o plăcere să prezint activitatea parlamentară, precum și istoricul acestei clădiri.

Îmi doresc ca un număr cât mai mare de tineri prahoveni să își asume un rol politic și să îi vedem, pe viitor, la treabă, aici, în Parlamentul României!”, a spus Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529