Deputatul Bogdan Toader a participat la acțiunea de plantare arbori, în zona Rizănești, Valea Teleajenului - Vălenii de Munte

13 May 2022 11:36
Deputatul PSD Bogdan Toader a participat ieri la acțiunea de plantare arbori, în zona Rizănești, Valea Teleajenului - Vălenii de Munte

“Continuăm programul "Pentru o Românie Verde". Astăzi am avut ocazia să particip la o acțiune de plantare arbori, în zona Rizănești, Valea Teleajenului - Vălenii de Munte.
Acțiunea organizată de către colegii mei de la PSD Vălenii de Munte a fost una plăcută, dar și foarte utilă, în condițiile în care ne dorim ca generațiile viitoare să trăiască într-un mediu mai curat și sănătos.
Pe această cale, felicit organizatorii pentru această inițiativă, și vă îndemn, pe fiecare dintre voi, să fiți responsabili și să aveți grijă de natură”, a spus Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541