Deputatul prahovean Bogdan Toader, într-o vizită de lucru la Parlamentul European

22 Jun 2022 16:08
Deputatul prahovean, Bogdan Toader, se află, alaturi de alți colegi parlamentari si nu numai, într-o vizită de lucru la Parlamentul European.

“La invitația doamnei europarlamentar Carmen Avram, am fost, împreună cu colegi parlamentari și primari din Prahova, într-o vizită de lucru la Parlamentul European.

Cu toții cunoaștem potențialul enorm pe care îl are țara noastră în domeniul agriculturii. Despre acesta și, bineînțeles, posibilitățile de accesare de fonduri europene, precum și despre eforturile depuse pentru apărarea intereselor țării noastre în comisiile din Parlamentul European, am dezbătut cu doamna europarlamentar Carmen Avram, membru în Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European.

Îi mulțumesc pentru invitație și o felicit pentru activitatea sa în beneficiul țării noastre din cadrul Parlamentului European!”, a spus Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529