Deputatul PSD Bogdan Toader a participat la o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Proiectele din Prahova, aduse in discutie

18 May 2021 16:00
Bogdan Toader, deputat PSD, a participat, în calitate de vicepreședinte al comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, în acestă dimineață, la o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Atilla Cseke. La întâlnirea respectivă s-au purtat discuții legate de proiectele pentru administrația publică centrală și locală.

“Dialogul a fost unul constructiv și am profitat de ocazie să adresez și întrebări cu privire la proiectele din localitațile prahovene și stadiul acestora.

Printre cele vizate:

▶️ realizarea de baze sportive și sprijinul pe care îl poate oferi Ministerul Dezvoltării, ținând cont că sunt primării care au depus dosare pentru obținerea finanțării.
▶️ suportul oferit de către Ministerul Dezvoltării creșelor, construcția și modernizarea lor, mai ales că există deja un buget alocat de 370 milioane de euro.
▶️ stadiul ANL-urilor din Prahova, ținând cont de numărul cererilor de locuințe din partea tinerilor și nu numai.

Sper ca domnul Ministru Atilla Cseke să țină cont de proiectele depuse de primăriile din județul Prahova, indiferent de culoarea politică a administrației locale, a precizat ulterior Bogdan Toader, într-o postare pe contul său de facebook.

Sursa foto: facebook Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000