Deputatul PSD Bogdan Toader, despre situatia proiectelor depuse de primariile prahovene in Programul Anghel Saligny”

08 Apr 2022 09:05
Deputatul PSD Bogdan Toader, despre situatia proiectelor depuse de primariile prahovene in Programul Anghel Saligny”
Deputatul PSD Bogdan Toader informează că în Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", continuatorul PNDL 1 și PNDL 2, din județul Prahova sunt înscrise 228 de proiecte pentru obiective locale, în valoare totală de aproape 3,6 miliarde de lei. Dintre acestea, 82 sunt proiecte depuse de primari ai Partidului Social Democrat, pentru investiții estimate la aproximativ 990 de milioane de lei!

“Miile de solicitări de finanțare prin Programul "Anghel Saligny", transmise de autoritățile publice din toată țara la Ministerul Dezvoltării, arată că este nevoie în continuare de o susținere financiară constantă a comunităților locale din partea Guvernului României.
Numai pentru modernizări de drumuri au fost depuse 4.858 de cereri din județele țării, cu o valoare totală de circa 89 de miliarde de lei!
Acum, primăriile din Prahova și din alte județe ale României au la dispoziție mai multe fonduri pentru dezvoltarea localităților, după suplimentarea cu 15,5 miliarde de lei a bugetului Programului Național de Investiții "Anghel Saligny", al cărui buget total a ajuns la 65,5 miliarde de lei”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677