Deputatul PSD Bogdan Toader: PSD lansează în dezbatere publică inițiativa legislativă privind susținerea tinerelor familii cu copii

17 Jun 2021 22:02
Deputatul PSD Bogdan Toader: PSD lansează în dezbatere publică inițiativa legislativă privind susținerea tinerelor familii cu copii
PSD lansează în dezbatere publică inițiativa legislativă privind susținerea tinerelor familii cu copii, а anuntat Bogdan Toader, deputat PSD. Potrivit acestuia, este prima inițiativă dintr-un amplu program național de stimulare a natalității propus de Partidul Social Democrat.

“Natalitatea a scăzut dramatic în România. În 2019 și 2020 s-a înregistrat cel mai mic număr de copii născuți în România din ultimii 50 de ani, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

PSD propune un set de măsuri de stimulare a natalității, axat pe sprijinirea familiilor cu venituri reduse, respectiv:

1. Acordarea de tichete sociale pentru stimularea participării copiilor cu vârsta de până la 6 ani la învățământul preșcolar, public sau privat, în creșe și grădinițe,

2. Acordarea a 600 de lei alocație pentru copiii până în 2 ani și 300 de lei/lună pentru copiii cu vârste peste 2 ani,

3. Deduceri alocate angajaților cu salarii mici și medii, de până la 5000 de lei.

Intră pe www.psd.ro și citește proiectul de lege https://www.psd.ro/proiecte/crestem-impreuna/, a scris pe contul sau oficial de facebook Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677