Deputatul PSD, Bogdan Toader, transmite un mesaj important pentru fermierii din Prahova: sprijin financiar nerambursabil pentru grupurile de producători!

06 Jul 2022 09:07
Deputatul PSD, Bogdan Toader, transmite un mesaj important pentru fermierii din Prahova: sprijin financiar nerambursabil pentru grupurile de producători!
Depuratul PSD, Bogdan Toader, a anunțat recent că fermierii prahoveni asociați în grupuri de producători din sectorul agricol vor putea primi sprijin financiar nerambursabil de până la 100.000 de euro anual:
“Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat Ghidul solicitantului pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol. Sprijinul public nerambursabil nu poate să depășească 10% din valoarea producției comercializate în primii cinci ani de la recunoașterea respectivului grup.

- Cum este acordat? În baza unui plan de afaceri!
- Cine sunt solicitanții eligibili? Grupurile de producători din sectorul agricol recunoscute oficial de către Ministerul Agriculturii înainte de solicitarea sprijinului.
- Unde găsiți informații suplimentare: Pe site-ul www.afir.info, la Investiții PNDR, în pagina dedicata submăsurii 9.1 , unde sunt toate documentele necesare pentru accesarea fondurilor!
Succes tuturor aplicanților!”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000