Deputatul PSD Bogdan Toader: Vehiculele folosite la descărcarea și abandonarea deșeurilor în spații neautorizate vor putea fi confiscate!

13 Sep 2022 22:35
Deputatul PSD Bogdan Toader: Vehiculele folosite la descărcarea și abandonarea deșeurilor în spații neautorizate vor putea fi confiscate!
Deputatul PSD Bogdan Toader anunță că vehiculele folosite la descărcarea și abandonarea deșeurilor în spații neautorizate vor putea fi confiscate.

“Firmele sau persoanele care aruncă deșeuri menajere, din construcții sau, mai grav, deșeuri periculoase în locuri neamenajate vor plăti scump pentru încălcarea legislației privind regimul deșeurilor!

Comisia de Administrație a Camerei Deputaților, din care fac parte, a avizat astăzi proiectul de lege privind modificarea prevederilor legale în domeniu.

Astfel, vor putea fi confiscate vehiculele folosite la descărcarea sau abandonarea deșeurilor în spații neautorizate, scăzând astfel ”apetitul” unora pentru aruncarea gunoaielor menajere, din construcții sau periculoase!

În plus, amenzile pentru persoane fizice, cât și pentru firme, dacă vor fi aplicate, îi vor obliga pe cei care nu respectă legea să achite sume considerabile:
▶️ de la 5.000 lei la 15.000 lei, pentru persoanele fizice
▶️ de la 20.000 lei la 40.000 lei, pentru persoanele juridice.

Sancțiunile vor fi aplicate, conform proiectului care va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaților - care este decizională - pentru o serie întreagă de abateri și încălcări ale legii, inclusiv pentru înregistrarea greșită în acte a deșeurilor periculoase.”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677