Disco Mix - prima televiziune cu muzică disco din România va fi lansată anul acesta de un prahovean

17 Mar 2022 08:23
Disco Mix - prima televiziune cu muzică disco din România va fi lansată anul acesta de un prahovean
Se lansează prima televiziune cu muzică disco din România. Postul Disco Mix a primit, de la CNA, licenţă audiovizuală cu acoperire în toată ţara. Disco Mix ar urma să fie lansată în următoarele luni, după cum a declarat în faţa membrilor CNA Laurenţiu Megelea, proprietarul Best Mixmedia, societatea care va opera televiziunea, informează paginademedia.ro

„Programul vrea să vină pe piaţa audiovizuală pe o nişă pe care am descoperit o ca fiind liberă şi dat fiind faptul că avem o experienţă de mulţi ani în industria aceasta de media, considerăm că putem realiza acest proiect. Suntem în discuţii cu diverse case de muzică pentru a prelua diferite videoclipuri.”, a declarat Laurențiu Megelea pentru paginademedia.ro

Propritarul Bestmix Media, Laurențiu Megelea, este din Prahova. Potrivit paginademedia.ro, societatea este deţinută de acesta în proporție de 95% şi de Ioana Zamfir cu un procent 5%). Bestmix Media operează şapte licenţe audiovizuale: Radio Best FM şi televiziunile Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Party Mix 4K, Mix Teleshop, Shop on TV şi Travel Mix HD (care emite şi în varianta 4K).


Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677