DoReMi și MiReLa, mascotele proiectului Edu Musik by Filarmonica Ploiesti au ajuns la Păulești

17 Oct 2024 16:55
DoReMi și MiReLa, mascotele proiectului Edu Musik by Filarmonica Ploiesti au ajuns la Păulești:

"Astăzi, în sala veselă a clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Toma Socolescu” din Păulești, s-a desfășurat o călătorie muzicală de neuitat. Proiectul Edu Musik by Filarmonica Ploiesti, susținut de BRD Groupe Societe Generale, a ajuns aici pentru a împărtăși copiilor magia orchestrei simfonice. Coordonați de doamna profesoară Corina Cireșanu, elevii au descoperit tainele fiecărui instrument, ascultând sunetele lor minunate și lăsându-se purtați prin universul fermecat al muzicii.

Împreună, elevii au creat Orchestra Steluțele Vesele, unde DoReMi, mascota curajoasă a proiectului, a fost tubist, iar MiReLa, colega sa, a strălucit la trombon. Înarmați cu „Vitamina M” și ajutați de muzicograme, copiii au explorat genuri muzicale diverse, au completat fișe interactive și s-au transformat în mici muzicieni, cântând la maracas și tobe Djembe.

La final, elevii au realizat o expoziție de desene artistice, unind astfel arta vizuală cu cea sonoră, și au plecat acasă cu inima plină de bucurie și noi cunoștințe despre minunata lume a orchestrei", informează reprezentanții Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677