Două persoane neechipate au mers pe munte pe un traseu închis iarna și au avut nevoie de ajutor

12 Feb 2024 10:52
Două persoane neechipate au mers pe munte pe un traseu închis iarna și au avut nevoie de ajutor
Două persoane neechipate au mers pe munte pe un traseu închis iarna și au avut nevoie de ajutor. Acestea au fost recuperare din partea superioară a Văii Caraimanului de salvamontiștii prahoveni.
”Echipați ca pentru o plimbare prin parcul orașului, s-au încumetat să parcurgă un traseu dificil, închis în sezonul de iarnă. Mare noroc au avut că au reușit să ajungă la final, epuizați fizic și acuzând stări de lipotimie și hipotermie. I-am transportat la Baza Salvamont Baba Mare”, a transmis Salvamont Prahova.
În plus, salvamontiștii au avut și 9 intervenții, în acest week-end, pe pârtiile de schi din Azuga si Bușteni.
foto Salvamont Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677