După 2 ani de pauză, SĂRBĂTOAREA VINULUI revine cu cea de-a XIX-a ediție

22 Sep 2022 15:12
După 2 ani de pauză, SĂRBĂTOAREA VINULUI revine cu cea de-a XIX-a ediție
Eveniment cu tradiție, Festivalul Vinului va fi organizat anul acesta de Primăria din Valea Călugărească. Asta după ce, din cauza pandemiei, sărbătoarea nu a avut loc doi ani. Cea de XIX-a ediție va fi organizată în perioada 01-02 octombrie, în parcul de agrement din centrul localității. Pe scenă vor urca, printre alții, Alex Velea, Diana Matei și Taraful Cleante sau Nicu Paleru. Cei care vor ajunge la Sărbătoarea vinului vor putea cumpăra must, pastramă, vin sau produse de artizanat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua. Urmarim cu interes aceasta disputa dintre doua institutii , care i-si bat joc de atatia ploiesteni, (Consiliul judetean si Primaria Ploiesti ),ne platim taxele si impozitele curente si regretam ca am votat niste persoane care nu au nici o remuscare pentru situatia creata in acest Municipiu. Si ca sa va dati seama de gravitatea situatiei, pe langa faptul ca nu mai avem apa calda de mai bine de o luna (si nu avem nici speranta ca vom avea si caldura in aceasta iarna ), pe usa blocului este afisata instiintarea ca trebuie sa schimbam repartitoarele de costuri la calorifere !!! Intreb si eu care este ideea de a schimba aceste repartitoare , nefiind siguri ca in aceste calorifere vom mai avea agent termic ?
Felicitari Dom.primar pentru acest proiect
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Curs valutar
EUR Euro 4.9437 0.0000
USD Dolarul SUA 5.0679 0.0000
GBP Lira sterlina 5.6284 0.0000
CHF Francul elvetian 5.1569 0.0000
XAU Gramul de aur 269.8092 0.0000