Elevii câștigători în cadrul Campionatului Mondial de Robotică, care a avut loc în Houston, premiați de Primăria Ploiești

13 May 2022 16:25
Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici și administratorul public al municipiului Ploiești, Simona Albu, au premiat, astăzi, elevii câștigători în cadrul Campionatului Mondial de Robotică, care a avut loc în Houston, Texas – Statele Unite ale Americii, în perioada 20-23 aprilie 2022.
”Echipa de robotică a Colegiului Național „Ion Luca Caragiale”, InfoO1 Robotics, a fost susținută permanent de către administrația publică ploieșteană, în contextul etapelor acestui campionat, derulate la nivel național și internațional.
Cu prilejul întâlnirii, care a avut loc astăzi la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, elevilor și profesorilor coordonatori le-au fost oferite diplome și premii în bani, însoțite de toată aprecierea noastră, primarul Andrei Liviu Volosevici precizând că tinerii ploieșteni sunt adevărații ambasadori în lume ai Ploieștiului și ai României”, a transmis Primăria Ploiești.
Premiul câștigat de elevii ploieșteni în cadrul Campionatului Mondial de Robotică din Houston, aprilie 2022, demonstrează talentul de excepție al echipei InfoO1 Robotics, având în vedere că, în cadrul competiției amintite au participat 15 țări, respectiv au concurat 7000 de echipe de robotică dintre care 160 au fost finaliste.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677