Elevii Școlii Gimnaziale Măgurele au realizat Aleea Eroilor

14 Jun 2024 17:15
Elevii Școlii Gimnaziale Măgurele și-au arătat recunoștința pentru cei care s-au jertfit pentru țară înotr-un mod aparte. Ei au realizat, de Ziua Eroilor, Aleea Eroilor, ca punte spirituală între Biserica Sf. Treime și Monumentul Eroilor.
”Faptul că astăzi trăim liberi li se datorează celor care au pus libertatea mai presus de propriile vieți. Și pentru asta voi continua să prețuiesc fiecare zi de libertate cu recunoștință veșnică pentru eroii noștri. Ei au murit iubind o țară. Să nu uităm că pentru o astfel de iubire trebuie să răspundem la fel: cu iubire. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a transmis directorul Școlii Gimnaziale Măgurele, Claudia Iliescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677