Evenimente care vor avea loc în primul weekend al lunii lui cuptor în Prahova

01 Jul 2024 10:53
A doua luna de vară a început . Majoritatea turiștilor caută escapade scurte de weekend până la concediu.

Pentru primul weekend al lunii lui cuptor in Prahova sunt anunțate câteva evenimente de neratat.



In perioada 5-7 iulie a.c. are loc Festivalul PRINTRE MĂGURI X Link eveniment https://www.facebook.com/events/1611132269659230

Vor fi 3 zile pline cu muzică de calitate, sport, voie bună și prietenie în grădina „Printre Măguri” din Satul Banului, Măgureni, Prahova.

Sunțeți așteptați cu mic, cu mare să vă bucurați împreună cu artiștii de trei nopți de vară, cu foc de tabără și dans cât cuprinde, în grădina cu miros de fân cosit, de la marginea satului. Pentru cei care vor dori să-și umple timpul în mod activ, vor putea participa la ture ghidate cu bicicleta pe Via Muntenia, drumul care străbate Muntenia subcarpatică de la Focșani la Cozia. Pentru cei care nu știu, Via Muntenia începe simbolic din Grădina Printre Măguri, acolo unde se află și kilometrul 0.

Se vor organiza de asemenea, și ture pe jos, pe Via Muntenia, dacă vor exista doritori.

Meșterii populari sunt invitați, să pregătească bucate sau produse tradiționale din zona muntenească. Grădina va rămâne deschisă în cele trei zile pentru relaxare, hoinăreală, jocuri sau plajă pe malurile râului Prahovița, din „fundul grădinii”.

Program: Vineri, 5 iulie Marius Matache Oliver Ciobanu Catalin Stepa Claudia Serdan Tapinarii Dinu Olărașu Dan Byron & Doru Trăscău Antract

Sambata, 6 iulie Adi Bezna Ovidiu Mihăilescu Stema Krypton Acustic Nicu Alifantis & ZAN TAXI

Duminica, 7 iulie Mircea Vintila & Vali Vatuiu Amfitrioni: Sorin Poclitaru Adi Bezna

Bilete online pe iabilet.ro



Un alt eveniment care are loc în aceeași perioadă 5-7 iulie a.c. în Prahova se desfășoară în Ploiești 4food Festival.

Acest festival de street food aduce împreună cei mai talentați bucătari locali și internaționali, pregătiți să vă ofere cele mai bune gusturi și arome.

În cadrul evenimentului va fi muzică live și DJ, activități pentru copii, baruri cu cocktailuri și băuturi răcoritoare.

INTRARE este GRATUITĂ. Link eveniment https://www.facebook.com/events/1314033326667339

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677