Evenimentul „Împreună pentru viitor”, organizat de TSD Prahova, a adunat sute de tineri. Presedintele PSD PH, Virgiliu Nanu, senatorul Laura Moagher şi primarul Andrei Volosevici au fost invitații speciali

10 Feb 2024 20:32
TSD Prahova a desfășurat, sâmbătă, 10 februarie, evenimentul numit "Împreună pentru Viitor" având ca subiect "Implicarea Tinerilor in Comunitate si Politica". Au avut loc dialoguri directe între tineri și reprezentanții ai politicii din Prahova.

La eveniment au fost prezenți oameni din sfera politică și administrativă, printre care se numără prefectul și președintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, Victor Negrescu – Europarlamentar și Președintele PES Activists România, Mihai Ghigiu – Șeful Cancelariei Prim-ministrului României, senatorul PSD Laura Moagher, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, și George Brezoi – Director al Agenției pentru IMM Ploiești.

„Sprijinul reciproc și colaborarea sunt cheia succesului în echipă.
Este cu adevărat o senzație minunată să ai această legătură puternică în echipă și să te simțiți ca o familie. Lucrând împreună și susținându-ne reciproc, vom fi capabili să realizăm lucruri mari
Astăzi a fost despre familie, marea familie pe care am format-o într-un timp atât de scurt, timp în care am realizat că „Noi” este mai puternic decât „Eu”.
Mulțumesc pentru sprijinul și suportul acordat, ca de fiecare dată, domnului Prefect și Președinte al PSD Prahova Virgiliu-Daniel Nanu, invitaților de astăzi: Domnul Victor Negrescu- Europarlamentar și Președintele PES Activists România, domnului Mihai Ghigiu – Șeful Cancelariei Prim-ministrului României, doamnei Senator PSD Laura Moagher, domnului Primar al Municipiului Ploiești Andrei Volosevici, domnului George Brezoi- Director Agenția pentru IMM Ploiești, cât și tuturor participanților la eveniment.”, a transmis Ionut Dumitrescu, presedintele PES Activists Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677