FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Gyorgy Laszlo Balint

08 Apr 2024 13:46
FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Gyorgy Laszlo Balint
FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Gyorgy Laszlo Balint, cel care va fi, începând din această săptămână, noul antrenor principal al „galben-albaștrilor”. Înțelegerea se va întinde până la finalul stagiunii 2024-2025.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani revine, astfel, pe banca unei formații din Superliga, după ce le-a condus pe parcursul stagiuniilor precedente, din postura de antrenor principal, pe UTA Arad și pe CS Universitatea Craiova.

Născut la Brașov și fost jucător de prim eșalon la FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni, dar și în Ungaria, la Diosgyori VTK, Laszlo Balint și-a început cariera de antrenor la Unirea Tărlungeni, activând, ulterior, cu rezultate apreciate, la o serie de formații din Ligile 2 și 3, precum Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, Csikszereda Miercurea Ciuc, Sportul Snagov și Metaloglobus București.

În vara lui 2019 a preluat-o pe UTA Arad, grupare cu care, un an mai târziu, reușea promovarea în Superliga. Debutul stagiunii 2022-2023 l-a găsit la cârma Universității Craiova, iar după despărțirea de olteni a revenit la UTA, pentru un al doilea mandat pe banca formației arădene, întins până în primăvara lui 2023.

La Petrolul, Laszlo Balint va colabora cu un staff tehnic din care vor face parte Florin Stîngă, Alin Pînzaru, Cezar Zamfir (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor pentru portari), Alexandru Radu și Laurențiu Marinescu (preparatori fizici).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677