Final de an cu trei reuniuni oficiale de trap pe Hipodromul Ploieşti

26 Nov 2021 15:07
Final de an cu trei reuniuni oficiale de trap pe Hipodromul Ploieşti
Hipodromul Ploieşti le propune iubitorilor turfului în perioada următoare un program condensat, cu trei reuniuni ce se vor desfăşura în interval de două săptămâni! Ca urmare a suspendării executării Hotărârii de Consiliu Local nr. 121/23.04.2021, privind aprobarea Regulamentului Curselor de Trap ce se desfăşoară pe Hipodromul Ploieşti şi a Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2021, reuniunile oficiale vor fi reluate începând de săptămâna viitoare.
În şedinţa de ieri a Consiliului Local Ploieşti a fost aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea celor trei reuniuni propuse de CSM Ploieşti prin Complex Hipodrom Ploieşti, astfel că, în zilele de 5, 12 şi 19 decembrie vor avea loc trei evenimente în cadrul cărora au fost condensate cele mai importante curse de trap ale sezonului competiţional, din clasele Gold şi Silver. Cu amendamentul, stipulat în hotărârea de ieri, confom căruia, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi pandemice, pot interveni modificări în privinţa datelor de desfăşurare şi a programului reuniunilor.

Se intenţionează ca reuniunile să se desfăşoare cu spectatori, însă totul va depinde de deciziile pe care le va lua în perioada următoare Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Programul propus pentru cele trei evenimente din acest final de an este următorul:

Reuniunea din 5 decembrie

Premiul Driverilor „Mircea Ştefănescu”, Premiul Crescătorului (ambele din clasa Silver) şi, ca principal eveniment, Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand” (clasa Gold)

Reuniunea din 12 decembrie

Premiul Agriculturii, Premiul Speranţelor (ambele din clasa Silver) şi Premiul de Viteză (clasa Gold)

Reuniunea din 19 decembrie

Premiul cailor de 2 ani „Regele Carol I”, Premiul Maraton (ambele din clasa Gold) şi Premiul de Închidere (clasa Silver)

Ultima reuniune oficială de trap de pe Hipodromul Ploieşti s-a ţinut duminică, 8 august 2021.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Daca vaccinul este benevol ,de ce poporul este obligat si constrans prin DISCRIMINARE ca sa se vaccineze , ca sa poate beneficia de libertatea de a merge oriunde ?
Nu sunt de acord
Ok dar ce faceți cu oameni care locuiesc acolo.Daca le dați apartamente în alta parte ,e binedar sa nu cumva sa ii lăsați pe drumuri
Felicitări !!!! Crăciun fericit !!!!
Este o idee strălucită și verde intradevar
Curs valutar
EUR Euro 4.9432 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.3142 0.0011
GBP Lira sterlina 5.9246 -0.0021
CHF Francul elvetian 4.7342 0.0101
XAU Gramul de aur 252.8267 0.0864