Foișoarele din lemn din zona Parcului Nichita Stănescu, la pământ/SGU a început demolarea

25 May 2023 11:19
SGU Ploiești a anunțat că au fost demarate lucrările de desființare a foișoarelor de lemn din zona pietonală aferentă Parcului Nichita Stănescu (Centrul Civic). Intervențiile se vor derula pe parcursul mai multor zile și se vor finaliza cu igienizarea zonelor.
” În scopul de a imprima un aspect plăcut domeniului public al municipiului, conducerea societății noastre a întreprins demersurile necesare la nivel de municipalitate, în sensul desființării, pe cale administrativă, a foișoarelor din lemn amplasate în zona pietonală aferentă Parcului Nichita Stănescu (Centrul Civic).
Totodată, această inițiativă reprezintă și un răspuns la numeroasele cereri primite din partea cetățenilor care solicită ca tronsonul pietonal respectiv să fie redat, în siguranță, utilizării publicului”, a transmis SGU Ploiești.
SGU face apel la pietonii care traversează zona respectivă să respecte elementele de avertizare și să ocolească perimetrele de lucru.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121