Foișoarele din lemn din zona Parcului Nichita Stănescu, la pământ/SGU a început demolarea

25 May 2023 11:19
SGU Ploiești a anunțat că au fost demarate lucrările de desființare a foișoarelor de lemn din zona pietonală aferentă Parcului Nichita Stănescu (Centrul Civic). Intervențiile se vor derula pe parcursul mai multor zile și se vor finaliza cu igienizarea zonelor.
” În scopul de a imprima un aspect plăcut domeniului public al municipiului, conducerea societății noastre a întreprins demersurile necesare la nivel de municipalitate, în sensul desființării, pe cale administrativă, a foișoarelor din lemn amplasate în zona pietonală aferentă Parcului Nichita Stănescu (Centrul Civic).
Totodată, această inițiativă reprezintă și un răspuns la numeroasele cereri primite din partea cetățenilor care solicită ca tronsonul pietonal respectiv să fie redat, în siguranță, utilizării publicului”, a transmis SGU Ploiești.
SGU face apel la pietonii care traversează zona respectivă să respecte elementele de avertizare și să ocolească perimetrele de lucru.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677