Formația de dansuri populare din Puchenii Mari, trimisă în tabără de autoritățile locale

01 Jul 2024 10:54
Formația de dansuri populare din Puchenii Mari, trimisă în tabără de autoritățile locale
Componenții formației de dansuri populare "Mărțișor" din Puchenii Mari vor merge în tabără. Consilierii locali au aprobat suma de 46000 de lei. Vor pleca 20 de elevi, membri ai formației de dansuri pietroșănene, ce vor fi însoțiți de 3 membri supraveghetori. Tabăra este răsplata pentru munca depusă și premiile obținute.
” Performanța elevilor întotdeauna trebuie răsplătită și, dacă pentru rezultatele la învățătură copiii noștri primesc burse, în cazul formației de dansuri populare "Mărțișor", ce a făcut cunoscut numele comunei Puchenii Mari într-o sumedenie de competiții naționale de profil, singura răsplată aflată la îndemâna noastră este oferirea unui sejur într-o tabără școlară.
Alături de consilierii locali, în cursul acestei săptămâni, am decis alocarea a 46.000 de lei pentru 20 de elevi membri ai formației de dansuri pietroșănene ce vor fi însoțiți de 3 membri supraveghetori”, a transmis Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677