FOTO: Coji de seminte si ambalaje, aruncate intr-un loc de joaca din Ploiesti/ SGU face apel la un comportament civilizat

10 Aug 2022 15:49
SGU Ploiesti ne prezinta cateva imagini dezolante dintr-un loc de joaca din municipiu. Se vad coji de seminte si ambalaje, aruncate peste tot, desi spatiul are in dotare si cosuri de gunoi. Reprezentantii societatii fac apel la un comportament civilizat:

“Reamintim tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Astfel, solicităm cetățenilor să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu în alte locuri (zone verzi, suprafață antitraumă, locuri de odihnă etc)
Totodată, facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte.

Foto: loc joacă Mihai Bravu (Arieșului)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677