FOTO/ VIDEO - Angajații CNCIR au fost astăzi Moș Craciun pentru copiii din Centrul Sfantul Stelian din cadrul Fundației Bucuri Ajutorului Filiala Urlați

22 Dec 2022 18:45
Angajații CompanieI Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune au fost astăzi Moș Craciun pentru copiii din Centrul Sfantul Stelian din cadrul Fundației Bucuri Ajutorului Filiala Urlați. CNCIR S.A. a desfășurat campania „Moș Crăciun pentru toți” pentru a aduce o schimbare pozitivă în viața unor copii ce se află în dificultate în perioada sărbătorilor de iarnă.


“Angajații CNCIR SA și-au unit forțele pentru a desfășura o acțiune umanitară prin intermediul campaniei “Moș Crăciun pentru toți ” cu scopul de a aduce o schimbare pozitivă în viața unor copii ce se află în dificultate în perioada Sfintelor Sărbători de Crăciun.
Astfel, de la ideea ambalării darurilor într-o cutie de pantofi, colectivul CNCIR SA și-a concentrat toate forțele și dăruirea reușind să strângă 120 de cadouri prin care au adus zambete și bucurii copiilor din Centrul de Zi pentru copii Sfantul Stelian din cadrul Fundației Bucuri Ajutorului Filiala Urlați.
Le mulțumim pentru donații și pentru implicare tuturor celor ce au sprijinit campania “Moș Crăciun pentru toți ” și ne bucuram că am putut contribui si sprijinii acești copilași aducându-le un strop de fericire și un zambet pe fața fiind spiridușii din partea lui Moș Crăciun”, a declarat Aceste Adrian Saragea, reprezentant CNCIR.

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune – CNCIR S.A. este cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677