FOTO/ VIDEO - Asistenta unei ambulante SAJ Prahova, ranita intr-un accident produs in Urlati

14 Sep 2022 19:11
Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp in Urlati pe strada Griviței între un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani și o ambulanță care transporta un pacient către municipiul Ploiești.

Conform Politiei Prahova, în urma impactului celor două autovehicule, ambulanța a fost proiectată în peretele stradal al unei locuințe, o asistentă în vârstă de 38 de ani suferind vătămări corporale. 

Pacientul a fost preluat de un alt echipaj medical, fără a suferi vătămări corporale în urma accidentului rutier. 

Nu sunt probleme de trafic.

UPDATE: Ambulanta Prahova:
Prin prezenta va aducem la cunostinta ca in data de 14.09.2022 la ora 17:51 s-a primit o solicitare prin 112, pentru un accident rutier in localitatea Urlati, (str. Grivitei).

In accident a fost implicat un autoturism si o ambulanta, apartinand SAJ Prahova, care se deplasa spre Spitalul Judetean Ploiesti.

Echipajul era in misiune transportand o pacienta in varsta de 77 ani cu o suspiciune de accident vascular cerebral din Spitalul Urlati .
La locul accidentului au fost trimise :2 echipaje B2 si 1 echipaj PA/SMURD
In accident au fost implicate 4 persoane:
1. Femeie 77 ani - (pacienta din ambulanta ) fara leziuni traumatice vizibile adaugate patologiei deja existente.
A fost de o alta ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Ploiesti
2. Femeie 47 - ani fara leziuni refuza transportul la spital.
3. Femeie 65 ani - traumatism toracic refuza transportul la spital.
4. Femeie 39 ani - (asistenta SAJ) traumatism cranio facial, plaga linguala , traumatism coloana cervicala , traumatism umar drept , traumatism lombar drept , traumatism glezna stanga , a fost transportata la Spitalul Judetean Ploiesti .
5. Barbat 53 ani (ambulantier)– fara leziuni refuza transportul la spital

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677