FOTO: Virgiliu Nanu: Distribuim pepeni către beneficiarii din centrele destinate bătrânilor, copiilor și persoanelor cu dizabilități de pe raza județului Prahova

23 Aug 2023 20:27
Prefectul județului Prahova și peședinte al PSD Prahova, Virgiliu- Daniel Nanu, a fost astăzi gazda evenimentului „Dăruiește românește” derulat în județul Prahova. Vorbim despre o campanie o campanie pentru conștientizarea și promovarea reîntoarcerii la consumul de produse românești sănătoase și de bună calitate, cu acțiuni de susținere și de sprijin atât pentru consumatori cât și pentru fermierii și procesatorii români.

4.000 de kilograme de pepeni (producție 100% românească) au fost donate către centre rezidențiale pentru persoane vârstnice, centre rezidențiale pentru persoane adulte aflate în dificultate și centre rezidențiale pentru copii, fiind vizat un număr de aproximativ 1.750 de beneficiari. Dintre aceștia, peste 1.000 de beneficiari aparțin celor 24 de centre gestionate de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

”Distribuim pepeni către beneficiarii din centrele destinate bătrânilor, copiilor și persoanelor cu dizabilități de pe raza județului Prahova. Doresc să îi mulțumesc domnului ministru,(Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului), Stefan Radu Oprea si consilierului de stat Daniel Botănoiu, pentru sprijinul oferit!”, a declarat Virgiliu Nanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677