FOTO/VIDEO - A început PRAHOVA VIN-EXPO, prima ediție a unei expoziții inedite de vinuri din județ

09 Jun 2022 17:45
Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova o expoziție în premieră a unuia dintre cele mai importante brand-uri din județ și anume vinul. PRAHOVA VIN-EXPO s-a deschis astăzi, iar vizitatorii pot degusta vinuri provenite din cramele prahovene. Expoziția este deschisă, timp de două zile, în perioada 9-10 iunie, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploieşti. Aici veți găsi pe lângă gama variată de vinuri și semne de carte şi covoraşe ţesute, celebrele ii de Breaza, opinci şi linguri de lemn, realizate de meşteri populari.
Evenimentul de promovare vini-viticol este completat de un program de comunicari tematice sustinute in cele doua zile in intervalul 14 :00 – 16 :00, la Sala Unirii de la Palatul Culturii.
La eveniment participă 18 crame din cele 35 existente în județ. Cramele prahovene vor sa acceseze fonduri europene, iar acest lucru ar fi mult mai ușor dacă localitățile viticole sunt declarate stațiuni turistice. Astfel că reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie fac demersurile necesare pentru acest lucru.
În semn de apreciere pentru realizarea unui astfel de eveniment, prefectul Virgil Nanu le-a înmânat câte o diplomă de merit reprezentanţilor conducerii celor două instituţii organizatoare: CJ şi CCI Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Le este foame , li sa tăiat pădurile și numai au ce manca .
Atat ne-a mai ramas, la capitolul "Incredere" ... Biserica si Credinta ! (Q.e.d.). HRISTOS S-A INALTAT !
Gilette
Curs valutar
EUR Euro 4.9745 0.0001
USD Dolarul SUA 4.7430 0.0239
GBP Lira sterlina 5.7323 -0.0092
CHF Francul elvetian 5.1499 -0.0202
XAU Gramul de aur 278.5272 0.3670