FOTO/VIDEO - A început PRAHOVA VIN-EXPO, prima ediție a unei expoziții inedite de vinuri din județ

09 Jun 2022 17:45
Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova o expoziție în premieră a unuia dintre cele mai importante brand-uri din județ și anume vinul. PRAHOVA VIN-EXPO s-a deschis astăzi, iar vizitatorii pot degusta vinuri provenite din cramele prahovene. Expoziția este deschisă, timp de două zile, în perioada 9-10 iunie, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploieşti. Aici veți găsi pe lângă gama variată de vinuri și semne de carte şi covoraşe ţesute, celebrele ii de Breaza, opinci şi linguri de lemn, realizate de meşteri populari.
Evenimentul de promovare vini-viticol este completat de un program de comunicari tematice sustinute in cele doua zile in intervalul 14 :00 – 16 :00, la Sala Unirii de la Palatul Culturii.
La eveniment participă 18 crame din cele 35 existente în județ. Cramele prahovene vor sa acceseze fonduri europene, iar acest lucru ar fi mult mai ușor dacă localitățile viticole sunt declarate stațiuni turistice. Astfel că reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie fac demersurile necesare pentru acest lucru.
În semn de apreciere pentru realizarea unui astfel de eveniment, prefectul Virgil Nanu le-a înmânat câte o diplomă de merit reprezentanţilor conducerii celor două instituţii organizatoare: CJ şi CCI Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitări copile drag frumos ascultător și muncitor, sunt mândru de tine și îți promit ca îți voi fi alături în orice moment din viata de zi cu zi, pentru ca meriți tot ce este mai bun și mai frumos pe acest Pământ Sfânt,??
bauna ziua de cand s-a reluat furnizarea apei calde in str.ARHIP NICOLAE BL61 SC,A NU ESTE PRESIUNE DE LOC
Stimate Doamne, stimati Domni, scuzati varog Romana mea, fiindca Germana este limba mea materna. Am dat intamplator de aceasta onoare post mortem a preotului pensionar Martin Gheorghe, pe care l-am cunoscut personal. Am corespondat pana la moartea Dansului, sie am forst si in localitatea Vadu Paranoia in vizita. Urmasii Dansului stiu der mine, uni urmasi a Dansului ma cunosc personal. Cunosc si istoria satului Vadu Parului si infintarea lui in 1780, amanunte dela domnul Martin Gheorghe. Ma bucura foarte mult, ca i se dat post mortem onoarea aceasta pentru umanitatea lui meritata, si pentru lupta sa pentru pace si dreptate. Cu stima Hans-Günther Kessler, Germania
Tort cu lamaie
Dar de ce persoanele cu dizabilități,și aici mă refer la cei cu indemnizații de handicap gradul 2(395 de lei)nu beneficiază de acest ajutor alimentar? Pentru că cei de la primărie spune că Nu beneficiez(nu am dreptul)DE CE?
Curs valutar
EUR Euro 4.9266 0.0016
USD Dolarul SUA 4.7043 -0.0235
GBP Lira sterlina 5.6863 -0.0411
CHF Francul elvetian 4.9892 -0.0228
XAU Gramul de aur 266.5349 0.0446