Ghidul Evenimentelor din Luna Aprilie

08 Apr 2024 09:28
Joi, 4 aprilie, la Galeria de Artă Ploieşti a avut loc, începând cu ora 17.30, vernisajul expoziţiei de grafică şi pictură „Doi cu Vise”, în care expun artiştii Andrei Scărlătescu şi Levente Csatlós.
Expoziţia este deschisă publicului în perioada 4 – 24 aprilie 2024.


Sunteti asteptati la Zoo Bucov sâmbătă, 13 aprilie 2024, incepand cu ora 11, pentru a face mișcare în aer liber și a asculta muzică de relaxare cu instrumente inedite. Eveniment realizat de Gradina Zoo Bucov în colaborare cu Asociația Întoarce-te la sport și Butterfly Transformation.
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/433856715711429?ref=newsfeed

Pe 20 aprilie are loc o actiune de plantat puieti in Ploiesti. Evenimentul este organizat de Asociatia Plantez in Romania iar pe aceeasi data au loc actiuni de plantat in mai multe judete din Romania, de exemplu : Brasov, Sibiu, Cluj, Iasi, Constanta, Ilfov. Asociatia si-a propus sa planteze 100.000 puieți în 2024.
Link eveniment

Tot pe 20 aprilie are loc si evenimentul “Maratonul Vinului” ajuns la ediția de 12 ani, este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din România. In acest an MARVIN va avea loc Sâmbătă 20 Aprilie, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zona Urlați. Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, participanții pot opta şi pentru tura de 18km, recomandată cicliștilor mai puțin experimentați. Și în acest an participanții din cadrul companiilor vor putea participa în echipe de câte 4 (cu minim o fată), iar traseul de 51 km va găzdui și o competiție pentru eBike! Copiii mici vor participa pe un traseu de 4 km, special marcat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari și cadeții vor putea lua startul pe tura de 18 km.


In perioada 26-27 aprilie are loc la Ploiesti “Targul de Cariere” la Palatul Culturii din Ploiesti.
La eveniment, vor fi prezente companii din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție și tehnică, auto și automotive, IT, servicii și BPO, logistică și transport, telecomunicații, comerț, marketing, comunicare, resurse umane sau finanțe-bănci.
Motive pentru care să participi la Târgul de Cariere în calitate de angajator: - creșterea vizibilității pe piața muncii; - mai multă notorietate; - poziționarea brandului de angajator în top; - interacțiuni directe cu un număr mare de candidați; - recrutarea unor candidați potriviți pentru pozițiile deschise; - promovarea culturii organizaționale și a valorilor care definesc compania; - interacțiuni directe și schimb de contacte cu alți angajatori și recrutori; - scurtarea timpului dedicat procesului de recrutare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677