Gimnastică ritmică: spectacol şi oameni darnici la Gala de Crăciun – „Magie pentru Matei”!

18 Dec 2022 15:08
Gimnastică ritmică: spectacol şi oameni darnici la Gala de Crăciun – „Magie pentru Matei”!
Sala „Leonard Doroftei” a găzduit, vineri seară, Gala de Crăciun pe care secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti o organizează an de an la final de sezon competiţional, evenimentul din acest an fiind intitulat „Magie pentru Matei” şi având ca scop strângerea de fonduri pentru tânărul sportiv al secţiei de fotbal care trece prin momente dificile în această perioadă.
A fost, totodată, modalitatea prin care sportivele secţiei, de la mic la mare, le-au mulţumit apropiaţilor – rude, prieteni – pentru susţinerea din ultimul an, punând obiectele… în cui şi dedicându-se unor momente coregrafice din diverse stiluri, de la clasic la popular, dansuri de caracter puse în scenă de coregrafa Tatiana Dor şi de antrenoarea Simona Puiu.
Atmosfera a fost „luminată” de colindele interpretate de cvartetul vocal alcătuit din prof. Dana Breazu, prof. Cristian Boldorea, ing. Eduard Strâcnă și de solista Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Bucuresti, prof. Cristina Trandafir, şi animată de dansurile încântătoare ale fetelor, care au intrat rapid în „rolurile” personajelor propuse de antrenori.
A fost, una peste alta, un eveniment reuşit atât din punct de vedere al spectacolului oferit de sportive, cât şi prin prisma donaţiilor făcute, organizatorii ţinând să le transmită mulţumiri Roxanei şi lui Dorin Stoica, de la Honey Bee Center, cei care au oferit 100 de borcane de miere, dintre care 50 au mers direct către sportive, iar alte 50 au putut fi cumpărate de cei prezenţi la eveniment, banii rezultaţi mergând în contul deschis de părinţii lui Matei Caravia.

sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677