Gimnaziada ISF: 11 sportivi şi antrenori ai CSM Ploieşti reprezintă România la competiţia din Franţa

14 May 2022 15:53
Gimnaziada ISF: 11 sportivi şi antrenori ai CSM Ploieşti reprezintă România la competiţia din Franţa
Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are 11 reprezentanţi la Gimnaziada ISF, competiţie ce se va desfăşura, începând de mâine, în mai multe oraşe din Regiunea Normandia, din Franţa! Întrecerea organizată de International Sport School Federation este una dintre cele mai mari competiţii din lume, având la start peste 3.400 de elevi născuţi în perioada 2004-2006, din peste 63 de ţări!

Trei antrenori, Liliana Băescu, la gimnastică ritmică, Loredana Munteanu şi Robert Munteanu, la baschet 3×3, şi opt sportivi – gimnasta Sabina Enache, tinerii baschetbalişti Daria Iordăchescu, Karina Munteanu, Daria Tănase, George Angelian şi Robert Pătraru, precum şi judoka Vanessa Tolea şi Rareş Arsenie – fac parte din delegaţia României care a ajuns în această dimineaţă în Franţa, iar mâine va lua parte la Festivitatea de Deschidere a evenimentului.

Competiţia de gimnastică ritmică, în care România va fi reprezentată de Sabina Enache şi de Laura Aniţei, de la CSŞ Iaşi, susţinute şi îndrumate de tehnicienii Liliana Băescu şi Ana-Luiza Filiorianu, va fi găzduită de oraşul Rouen şi se va desfăşura în zilele de 17, 19 şi 20 mai.
Pentru întrecerea de baschet 3×3, România propune, sub comanda Loredanei Munteanu şi a lui Robert Munteanu, două echipe în care se regăsesc cinci sportivi de la CSM Ploieşti: Daria Iordăchescu, Daria Tănase şi Karina Munteanu (toate eleve ale Colegiului Național „Mihai Viteazul” Ploiești), alături de Greta Nemeș (Colegiul Național „Szekely Miko” Sfântu Gheorghe/Sepsi Sfântu Gheorghe), la fete, iar, la băieţi, George Angelian şi Robert Pătraru (ambii de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Ploiești), împreună cu Răzvan Gârz (Colegiul Național „Spiru Haret” București/Ştiinţa Bucureşti) şi Alexandru Tache Fuerea (Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” București/Ştiinţa Bucureşti). Turneul de baschet este găzduit de oraşul Le Havre şi are programate meciurile în zilele de 16, 17, 19 şi 20 mai.

În concursul de judo, Vanessa Tolea (57 kg) şi Rareş Arsenie (+90 kg) se numără printre cei 12 sportivi înscrişi de România în competiţia organizată în comuna Val de Reuil. Sportivii noştri vor concura pe data de 19 mai.

sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este corect sa fii controlat de bilet in statia de autobuz?Eu personal m-am simtit agresata de controlorul TCE.Oare nu este un abuz ?
Domnilor parlamentari,eu i-mi vreau țara înapoi! Vreau legi bune pentru poporul român! Dacă vă iubiți țara și sunteți responsabili pentru bunăstarea poporului ,nu vă fie frică și VOTAȚI Legea Suveranității.Poprul va fi recunoscător! Votați Legea!
Nu ar putea altetarii sa ne scuteasca?
Să dea Domnul să se realizeze toate puse în plan! Mult succes și țineți-vă de promisiuni că e păcat de acest monument al sării, mândria noastră a slanicenilor! Doamne-ajută!
Liftul când al mai puneți an funcționare
Curs valutar
EUR Euro 4.9457 -0.0015
USD Dolarul SUA 4.6170 -0.0152
GBP Lira sterlina 5.7676 -0.0578
CHF Francul elvetian 4.7889 -0.0026
XAU Gramul de aur 275.6983 -1.9541