Grădinița cu Program Normal Albești-Paleologu, dotată anul acesta cu mobilier nou și echipamente IT

14 May 2024 21:32
Primăria comunei prahovene Albești-Paleologu au obținut finanțare pentru investiții la Grădinița cu Program Normal din localitate. De la începutul acestui an, copiii unității de învățământ beneficiază de săli complet mobilate și dotate cu echipamente IT.
”Prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, cu sprijinul Gal Meleagurile Cricovului, s-au achiziționat dotări de tip mobilier (mese, scaune, vestiare, dulapuri, catedră , scaun catedră) tablă magnetică, luminator, flipchart și echipamente IT ( dispaly interactiv, tablete, laptop, videoproiector, imprimantă) pentru cele două săli de clasă. Valoarea proiectului a fost de 38.035,02 euro.
Ne dorim ca ai noștri copiii să aibă parte de un mediu care să ofere un nivel înalt al calității în exercitarea procesului educativ.
Vom continua modernizarea tuturor unităților prin Programul Național de Redresare și Reziliență, componenta C15, iar conform contractului de finanțare pe care îl are UAT Albești Paleologu, se vor dota cu mobilier și echipamente IT toate unitățile școlare”, au transmis reprezentanții Primăriei Albești-Paleologu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677