Grațiela Gavrilescu, despre epuizarea bugetului alocat proiectelor PNDL: Iată încă un motiv foarte, foarte întemeiat ca domnul Cîțu și guvernul dumnealui să plece!

24 Jun 2021 15:07
comunicat de presă:
Deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu afirmă că sistarea finanțării proiectelor PNDL reprezintă un motiv în plus pentru care Guvernul condus de liberalul Florin Cîțu ar trebui să plece de la Palatul Victoria.

Reacția liderului umanist vine la scurt timp după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației a informat primăriile, printr-o scrisoare, că au fost epuizate fondurile din PNDL pentru anul în curs, recomandarea fiind să finanțeze proiectele din surse proprii sau să sisteze lucrările.

În continuare, redăm mesajul integral al parlamentarului umanist Grațiela Gavrilescu:

Premierul Cîțu, aflat în campanie pentru șefia PNL, s-a temut să lanseze el însuși bomba, așa că i-a pasat-o ministrului UDMR al Dezvoltării…
Banii pentru PNDL s-au epuizat.
Toate proiectele de alimentări cu apă, canalizare, drumuri, aflate în derulare se decontează “din surse proprii” sau se stopează ”în vederea evitării înregistrării de arierate”.
Cum “surse proprii” nu mai sunt de mult, SE STOPEAZĂ.
Până când?
Până cel puțin în august, dar “mai precis”, până după rectificarea bugetară, despre care nu se știe nimic exact…
Până atunci, PNDR, poate cel mai eficient și mai… european program de dezvoltare este (din nou) stopat.
Numai în Prahova avem 27 de astfel de proiecte!
Firmele de construcții angrenate în implementarea lui primesc încă o lovitură financiară sub centură!
Angajații lor- constructori ROMÂNI!- (meserie și așa pe cale de dispariție)- își fac bagajele spre țări cu guverne mai responsabile și își părăsesc (cel puțin fizic) familiile.
Cetățenilor li se mai fură câteva luni din viață, în care ar fi putut beneficia de condiții mai civilizate și mai confortabile de trai…
Iar primarii vor face colecție de înjurături pentru șantierele lăsate baltă, noroiul de pe uliță și apa tulbure din fântânile inundate de ploi.
Frumos, nu?
Ce ziceți, domnilor primari PNL, USR, UDMR?
Iată încă un motiv foarte, foarte întemeiat ca domnul Cîțu și guvernul dumnealui să plece!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239