Grupul consilierilor locali PNL convoacă în regim de urgenţă o şedinţă având ca scop demararea procedurilor pentru depunerea unui proiect pe fonduri guvernamentale şi europene destinat unităților spitalicești

11 Apr 2024 17:45
Comunicat de presă
11 aprilie 2024
Încă o dată, trebuie să ne luptăm contra cronometru pentru ca primarul să acceseze fonduri europene şi guvernamentale . De data aceasta, pentru sistemul de sănătate din Ploieşti !
Grupul consilierilor locali PNL convoacă
în regim de urgenţă o şedinţă având ca scop demararea procedurilor pentru depunerea unui proiect pe fonduri guvernamentale şi europene destinat Spitalului de Pediatrie şi Spitalului Municipal Ploieşti.
Proiectul de hotărâre va viza constituirea unei comisii formate din consilieri locali, specialişti din cadrul primăriei, managerii celor două unităţi sanitare aflate în subordinea Consiliului Local şi specialişti în domeniul sănătăţii.
Va fi o cursă contra cronometru pentru a reuşi să compensăm indolenţa şi incompentenţa primarului Andrei Volosevici care a ignorat apariţia Programului Naţional de Investiţii în infrastructura unităţilor spitaliceşti, un program cu o alocare de 10 miliarde de lei, pentru perioada 2024-2030.
Din sumele obţinute se pot realiza construcţii noi, dar şi extinderi la construcţiile existente, inclusiv lucrări de conectare la clădiri existente şi dotare.
Timpul este foarte scurt deoarece termenul de depunere a solicitării de finanţare este data de 15 mai a.c.
Din nefericire, Andrei Volosevici a ignorat până acum acest program naţional care ar fi putut fi o soluţie de salvare pentru spitalele din Ploieşti.

Grupul consilierilor locali PNL

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677