Guvernul României a aprobat alocarea unui ajutor de urgență pentru localitatea Slănic

09 May 2024 19:59
Guvernul României a aprobat alocarea unui ajutor de urgență pentru localitatea Slănic
Comunicat de presă Prefectura Prahova: Prefectul județului Prahova informează opinia publică și mass-media cu privire la faptul că în cadrul ședinței Guvernului României din data de 9 mai 2024 a fost aprobată suma de 12 milioane de lei, necesară comunității din Slănic pentru luarea măsurilor necesare în vederea stabilizării fenomenului de surpare, a realizării expertizelor, studiilor, proiectelor și lucrărilor necesare. De asemenea, suma respectivă va acoperi cercetările și investigațiile efectuate de specialiști pentru a oferi locuitorilor o imagine clară atât a cauzelor care au generat aceste fenomene, cât și a potențialelor riscuri pentru bunurile și integritatea oamenilor.
Ținând cont de cronologia evenimentelor, prefectul județului informează faptul că Primăria Slănic a solicitat încă din ziua apariției fenomenului ajutorul Consiliului Județean Prahova printr-o solicitare care, din păcate, și din considerente greu de înțeles, nu a fost introdusă în ședința ordinară din data de 30.04.2024.

Având în vedere toate aceste aspecte, prefectul județului Prahova, beneficiind de sprijinul fostului prefect, domnul Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat premierului României, domnului Marcel Ciolacu, intervenția Guvernului României în sprijinul locuitorilor din Slănic.

Într-o manieră promptă, profesionistă și determinată, premierul României a rezolvat problema fondurilor, colaborând totodată cu secretarul de stat, domnul Raed Arafat, și cu autoritățile locale, în special Instituția Prefectului Județul Prahova și Primăria orașului Slănic.

Prefectul județului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, se angajează să comunice în continuare în aceeași manieră transparentă și sinceră despre evoluția situației din Slănic.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677