Hipodromul Ploieşti: „Cupa CSM Ploieşti – Oltina”, principala cursă a reuniunii de duminică!

02 Sep 2022 21:27
Hipodromul Ploieşti: „Cupa CSM Ploieşti – Oltina”, principala cursă a reuniunii de duminică!
Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul firmei Oltina, partenerul nostru şi la acest eveniment.

Vor fi patru curse de trap sponsorizate de Oltina, ziua hipică urmând să debuteze, la ora 10.05, cu Premiul „Moara”, urmat, la 10.30, de Premiul „Vatra” şi, la 11.00, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Cupa CSM Ploieşti – Oltina”. Reuniunea se va închide, la ora 11.30, cu Premiul „Cuptorul de aur”.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Totodată, copiii vor avea prilejul să participe la un concurs de desene ce va fi premiat, la final, de gazdele evenimentului.

Celor mari, organizatorii le-au pregătit o serie de surprize în pauzele dintre curse, aşa că aveţi toate motivele să veniţi, duminică, pe Hipodrom!

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677