Hipodromul Ploieşti: duminică, începând cu ora 10.00, reuniune hipică dedicată galopului!

15 Apr 2022 13:47
Hipodromul Ploieşti: duminică, începând cu ora 10.00, reuniune hipică dedicată galopului!
Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unui nou eveniment hipic extrem de interesant, dedicat, de data aceasta, în exclusivitate curselor de galop.

În parteneriat cu cele două entităţi cu care a colaborat la organizarea curselor de galop desfăşurate pe hipodrom în ultimii ani, Jockey Club Român şi Federaţia Hipică Română, CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom Ploieşti, va organiza cursele dotate cu Premiul „Regina Maria” (ora 10.50, partener Jockey Club Român), respectiv Premiul „Elite Junior Speed” (ora 11.25, partener Federaţia Hipică Română). Reuniunea va fi deschisă, la ora 10.15, de o cursă de calificare.

Organizatorii le-au pregătit spectatorilor şi câteva momente deosebite, aceştia urmând să fie întâmpinaţi, în holul principal al hipodromului, de pianistul Cristian Duca, de la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploieşti. Totodată, în aceeaşi zonă, cei prezenţi pe Hipodromul Ploieşti vor putea viziona o interesantă expoziție de picturi dedicate jazz-ului, realizate de elevi ai Colegiului de Artă „Carmen Sylva” sub coordonarea profesorilor Georgiana Tudor, Rita Bădulescu, Liliana Marin şi Iulia Ignat.

Pentru cei mai mici dintre spectatori, care se vor putea plimba gratuit cu calul Mokka, se va amenaja şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom,

Prețul unui bilet este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677