Hipodromul Ploieşti: iapa Dona Pilar a câştigat Marele Premiul Regal al României la Trap

11 Jul 2021 18:27
Hipodromul Ploieşti: iapa Dona Pilar a câştigat Marele Premiul Regal al României la Trap
Hipodromul Ploieşti a îmbrăcat, astăzi, haine de gală cu prilejul celei mai importante reuniuni hipice a anului, în care s-a ţinut Marele Premiul Regal al României la Trap, cursa rezervată celor mai buni trăpaşi în vârstă de 4 ani ai momentului. Iar evenimentul ce a avut în program nu mai puţin de şapte curse, dar şi multe momente artistice şi surprize pregătite de organizatori, a atras în tribune aproape 600 de spectatori, dornici să retrăiască atmosfera de pe hipodrom din anii trecuţi.

Ziua hipică a început la ora 10.00, însă apogeul a fost atins 90 de minute mai târziu, atunci când cei mai buni şase trăpaşi în vârstă de 4 ani ai momentului s-au întrecut pentru a intra în posesia Marelui Premiu Regal al României la Trap. Şi a fost o cursă încinsă, destul de strânsă până la intrarea în ultima linie dreaptă, atunci când iapa Dona Pilar, condusă de Adrian Marciu, a lansat atacul decisiv şi nu a avut nicio emoţie în a se impune în faţa urmăritorilor Dolce Dorel şi Big Red Girl. Victorie clară şi meritată, recompensată cu trofeul destinat marelui învingător, în cadrul unei festivităţi de premiere oficiată de consilierul local al Municipiului Ploieşti, dr. Valentin Răzvan Săbău.
Dintre celelalte curse de trap ale zilei, ar mai fi de remarcat succesul repurtat de armăsarul New Jersey în Premiul Debutanţilor, calul condus de acelaşi Adrian Marciu anunţându-se, iată, încă de la prima întrecere oficială, un contracandidat serios pentru trăpaşii mai… experimentaţi de pe Hipodromul Ploieşti.

În celelalte curse de trap, s-au impus Vulcano CD (Premiul Gornist), Hera Yamm (Premiul Gabarit), Wicked from Heaven (Premiul Juvenil) şi General de Bry (Premiul Valea Prahovei).

Reuniunea a fost închisă, în jurul orei 13.00, de cursa de galop dotată cu Premiul „Wathba Stallions Cup” şi premii consistente, în valoare totală de 5.000 de euro, puse „la bătaie” de organizatorii de la Federaţia Hipică Română cu sprijinul HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racind Festival. Aşa cum specialiştii anticipau, a fost o luptă între favoriţii Alwaadi, Eladora JR şi Zaara, primul dintre cei trei, condus de bulgarul Ivan Ivanov, reuşind să se impună, totuşi, destul de clar la capătul celor 1800 de metri ai cursei.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677