Hipodromul Ploieşti: iapa Lively Lydia s-a impus în Premiul „General Gheorghe Manu”!

26 Jun 2022 14:20
Hipodromul Ploieşti: iapa Lively Lydia s-a impus în Premiul „General Gheorghe Manu”!
Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune hipică în cadrul căreia s-au desfăşurat două curse de galop, organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, şi două curse demonstrative de trap.

Principala cursă a zilei, Premiul „General Gheorghe Manu”, a fost câştigată fără mai probleme de iapa Lively Lydia, jocheu Valentin Atanasov, care a fost urmată de Traton (jocheu Arif Asenov) şi Nirwana (jocheu Bogdan Georgian”. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin-Veron Toma.

În cea de-a doua cursă de galop, dotată cu Premiul „General Ioan Emanoil Florescu”, acelaşi bulgar Valentin Atanasov a reuşit să se impună la fel de clar cu armăsarul Upper Rebel, el fiind urmat de Bay Watching (jocheu Bagoly Szabolcs) şi Khairan (jocheu Virgil Ion Munteanu). Festivitatea de premiere a cursei a fost oficiată de Ion Florescu, descendent al Generalului Ioan Emanoil Florescu, de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin, şi de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin Veron Toma.

În cele două curse demonstrative de trap s-au impus Junkie, avându-l în sulky pe Adrian Marciu, şi Wicked From Heaven, condus de Florin Mocanu, cei doi driveri fiind premiaţi de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin-Veron Toma.
Pe parcursul reuniunii, s-au derulat o serie de momente dedicate Zilei Drapelului Naţional al României, începând cu intonarea imnului naţional de către Samuel Alper Adiguzel, bariton al Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti, urmată de un moment poetic, actorul Adrian Ancuţa, de la Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, recitând poezia Trei Culori, de Ciprian Porumbescu. Apoi, în pauzele dintre curse, jocheul Dan Walter, cu iapa Regina, crescătorul de cai Mihai Balaban, cu Sultan, şi jocheul Andrei Roncu, cu armăsarul Narcis au oferit o serie de momente artistice dedicate Zilei Drapelului Naţional al României.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a demarat şi un concurs pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000