Hipodromul Ploieşti: iapa Lively Lydia s-a impus în Premiul „General Gheorghe Manu”!

26 Jun 2022 14:20
Hipodromul Ploieşti: iapa Lively Lydia s-a impus în Premiul „General Gheorghe Manu”!
Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune hipică în cadrul căreia s-au desfăşurat două curse de galop, organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, şi două curse demonstrative de trap.

Principala cursă a zilei, Premiul „General Gheorghe Manu”, a fost câştigată fără mai probleme de iapa Lively Lydia, jocheu Valentin Atanasov, care a fost urmată de Traton (jocheu Arif Asenov) şi Nirwana (jocheu Bogdan Georgian”. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin-Veron Toma.

În cea de-a doua cursă de galop, dotată cu Premiul „General Ioan Emanoil Florescu”, acelaşi bulgar Valentin Atanasov a reuşit să se impună la fel de clar cu armăsarul Upper Rebel, el fiind urmat de Bay Watching (jocheu Bagoly Szabolcs) şi Khairan (jocheu Virgil Ion Munteanu). Festivitatea de premiere a cursei a fost oficiată de Ion Florescu, descendent al Generalului Ioan Emanoil Florescu, de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin, şi de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin Veron Toma.

În cele două curse demonstrative de trap s-au impus Junkie, avându-l în sulky pe Adrian Marciu, şi Wicked From Heaven, condus de Florin Mocanu, cei doi driveri fiind premiaţi de reprezentantul Jockey Club Român, Valentin-Veron Toma.
Pe parcursul reuniunii, s-au derulat o serie de momente dedicate Zilei Drapelului Naţional al României, începând cu intonarea imnului naţional de către Samuel Alper Adiguzel, bariton al Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti, urmată de un moment poetic, actorul Adrian Ancuţa, de la Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, recitând poezia Trei Culori, de Ciprian Porumbescu. Apoi, în pauzele dintre curse, jocheul Dan Walter, cu iapa Regina, crescătorul de cai Mihai Balaban, cu Sultan, şi jocheul Andrei Roncu, cu armăsarul Narcis au oferit o serie de momente artistice dedicate Zilei Drapelului Naţional al României.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Cu prilejul reuniunii de astăzi, Complex Hipodrom a demarat şi un concurs pentru cei prezenţi în tribună şi au acces la Instagram! Astfel, dacă ai fost pe hipodrom şi ai o poză care crezi că poate fi premiată de către noi (cu prietenii, familia, căluţii sau orice altceva interesant) posteaz-o pe Instagram pe story sau pe feed şi tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti! Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677