În complexul MRS Residence Grădinile din Ploiești energia necesară este acoperită în mare parte din surse regenerabile

07 Oct 2024 18:06
Complexul rezidențial MRS Residence Gradinile din Ploiești este considerat "viitorul plămân verde al orașului".
MRS Residence GRĂDINILE va fi un ansamblu rezidențial construit pe un teren în suprafață de 6.5 hectare, pe strada Alba Iulia din Ploiești. Ansamblul va beneficia de una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară, având o suprafață totală de aproximativ 4 hectare. Soluția folosită va transforma perimetrul exterior al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante. Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85% din suprafața terenului aferent proiectului sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi.

La MRS Residence Grădinile energia necesară va fi acoperită în mare parte din surse regenerabile. Acest lucru presupune:
- Acoperis izolat
- Panouri solare
- Pompa de căldură
- Pompa de încălzit apa
Electrocasnice cu consum
- lluminat led
- Ventilator si filtru aer
- Ferestre de înaltă performanță

"Descoperă viitorul sustenabil al locuirii urbane! nZEB (Nearly Zero Energy Building) redefinește eficiența energetică, având un consum aproape egal cu zero. Cu performanță energetică ridicată, energia necesară este acoperită în mare parte din surse regenerabile.

Locuiește inteligent, sustenabil și eco-friendly.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la:
0758 080 000 sau vizitează: mrsresidence.ro", transmit reprezentanții MRS Residence.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677