In perioada 15-18 februarie, APDT Prahova va participat la Târgul de Turism al României, editia de primavara

12 Feb 2024 10:56
In perioada 15-18 februarie a.c., APDT Prahova va participat la Târgul de Turism al României, editia de primavara.

Târgul de Turism al României contribuie în continuare la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual, împreună cu autoritățile din domeniu. De ce să vizitați Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2024? Pentru a profita de ofertele pe care agențiile de turism și touroperatorii le-au pregătit special pentru târg; Pentru a descoperi cele mai atractive destinații, atât naționale, cât și internaționale; Pentru a întâlni specialiști în domeniu care vă vor oferi recomandări pentru alegerea vacanței perfectă în funcție de preferințe și buget; Pentru a profita de cele mai bune servicii de cazare și transport, prin compararea acestora direct în platformă; Gadget-urile și accesoriile de vacanță nu vor lipsi, deci profită de super oferte; Pentru că Târgul de Turism al României rămâne în continuare locul tuturor destinațiilor.

Apdt Prahova participat cu un stand la care va promova vacantele in Prahova. APDT Prahova va avea standul propriu cu nr 57 in Hala B2 . Pentru editia din aceasta primavara Asociatia a pregatit materiale noi, actualizate, brosura A5 cu informatii despre Prahova, brosura A6 cu turismul activ din Prahova, calendar de evenimente 2024, etc.

Program vizitare:

15 – 17 februarie 2024 (joi – sambătă), interval orar 10:00 – 18:00
18 februarie 2024 (duminică), interval orar 10:00 – 16:00

Acces pietonal: Porțile A si B; Bilet intrare: 20 lei/zi ; Acces auto: Parcarea B; Tarif parcare: 5 lei/oraTot saptamana urmatoare, in perioada 16-18 februarie a.c., la C.I.E “Moldexpo”, se va desfășura a XXVII -a ediție a expoziției internaționale specializate “Tourism & Travel Expo” la Chisinau – Republica Moldova. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai pensiunilor, cramelor, vinăriilor și agențiile de turism naționale și internaționale care vor pune accente pe tradiții autentice și folclor, care pot deveni atracții turistice interesante, atât pentru publicul local, cât și pentru turiștii străini.

Scopul evenimentului constă în promovarea atracțiilor turistice interne, care contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova drept destinație cu patrimoniu cultural, arhitectură valoroasă, vinuri veritabile, gastronomie autentică și locații atractive pentru sejururi.

În cadrul expoziției vor fi prezenți peste 60 de participanți, aceștia fiind din Republica Moldova, România, Bulgaria, Slovacia și Armenia. Misiunea participanților este de a susține turismul cultural, rural, de aventură, gastronomic și vitivinicol conform tradițiilor și obiceiurilor țării, pe care o reprezintă. APDT Prahova va fi prezenta cu desk propriu in standul Romaniei.

Vizitatorii sunt asteptati cu drag din 16 până pe 18 februarie la C.I.E Moldexpo, pavilionul central, în intervalul orelor 10:00- 18:00, iar duminică – până la 16:00.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677