În Prahova, 173 de unități de învățământ preuniversitar s-au aflat, ieri, în grevă de avertisment

20 Jan 2022 12:01
În Prahova, 173 de  unități  de învățământ preuniversitar s-au aflat, ieri, în grevă de avertisment
Sindicatele din învățământ au organizat ieri o grevă de avertisment, timp de două ore, în intervalul 11:00-13:00, fiind nemulțumiți în primul rând de salarizare. În Prahova, personalul din 173 de unitati de învățământ preuniversitar a participat la grevă. Vorbim despre 4824 persoane. S-au alăturat, în multe unități, și nesindicaliști.

“Am avut surpriza placuta, sa constatatam ca, alaturi de membri de sindicat, au participat, in numar semnificativ, si colegi care nu sunt membri de sindicat, dar care sunt la fel de afectati de nedreptati.
A fost o participare foarte bună a colegilor noștri la această acțiune de protest, ceea ce confirmă încă odată nemulțumirea profundă existentă în rândul personalului din învățământ. Acțiunea de protest, la nivelul fiecărei unități școlare, s-a organizat in condiții foarte bune și apreciem solidaritatea și unitatea de care au dat dovadă astăzi membrii de sindicat.
După aceasta greva de avertisment, Guvernul României trebuie sa convoace urgent la discuții liderii Federațiilor sindicale din învățământul preuniversitar.
Nu ne dorim să ajungem la declanșarea grevei generale, dar dacă revendicările noastre vor rămâne fără rezolvare, nu vom avea altă soluție!
BIROUL OPERATIV al Sindicatului “ Școala Prahovei “ mulțumește liderilor și membrilor de sindicat care au participat și care s-au implicat si apreciaza determinarea si solidaritatea de care au dat dovada, a transmis Ion Duță, președintele Sindicatului Școala Prahovei.


Foto ilustrativ: banatulazi.ro

COMENTARII

64x64

Pasol Maria

Nu trebuie sa renuntam la protest! Numai asa vom putea sa ne prkmim toate drepturile!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677