Incendiu anexă gospodărească în Drajna de Jos

29 Nov 2023 20:02
Incendiu anexă gospodărească în Drajna de Jos
Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte au acționat în această după-amiază pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Drajna de Jos, informează ISU Prahova.

Potrivit reprezentantilor institutiei, imediat, la locul indicat s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 mp cu posibilități de propagare la locuințele învecinate. Din fericire, acest lucru a fost împiedicat de către pompieri. De asemenea, evenimentul nu a fost soldat cu victime.

Cauza probabilă de incendiu a fost prezenta jarului și a scanteilor în apropierea unor materiale combustibile.

sursa imagini: ISU PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677