Incendiu la Manastirea Turnu din Prahova

06 Jun 2023 04:53
Pompierii prahoveni intervin in aceste momente pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Mănăstirea Turnu din Târgșoru Vechi.

Din primele informații de la fața locului, flăcările se manifestă generalizat la nivelul clădirii de lângă biserica Mănăstirii, pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În prezent, salvatorii acționează pentru localizarea incendiului. S-au deplasat la locul indicat 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

UPDATE:

Update: forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă 4 autospeciale de stingere.

La locul evenimentului se afla 3 ofițeri și 35 de Subofițeri.

UPDATE:

ISU PH anunta ca incendiul a fost localizat.
Forțele sunt suplimentate, acționează 45 de Subofițeri. Se lucrează pentru lichidare. Incendiul afectează acoperișul si etajul 1 ale casei parohiale.

Suprafața totală afectată de flăcări este de 600-800 mp

Foto ISU PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677