Invitație la Muzeul Cinegetic Posada/ Poiana cu Narcise este o adevarată terapie florală în această perioadă

26 May 2023 21:53
Regia Națională a Pădurilor le transmite o invitație tuturor, printr-un mesaj în mediul online:

“Ce planuri aveți pentru weekend?

Dacă nu v-ați decis încă, vă propunem o vizită la Romsilva - Muzeul Cinegetic Posada, în Poiana cu Narcise unde miresme irezistibile au cuprins pădurea de lângă muzeu.

Poiana cu Narcise din Posada este o adevarată terapie florală în această perioadă.

În acest loc deosebit ajungeti parcurgând traseul educativ #PotecaPrințesei pornind din parcul Muzeului Cinegetic Posada, amenajat de colegii noștri de la Ocolul Silvic Sinaia.

Aceste flori de o profundă delicatețe sunt protejate, așadar rugăm vizitatorii sa nu le rupă/culeagă.

Vă așteptăm cu drag!”

Muzeul Cinegetic al Carpatilor Posada, administrat de Direcția Silvică Prahova, este situat pe malul stâng al râului Prahova, în cartierul Posada al orasului Comarnic, DN 1 si la circa 4 km de oraşul Sinaia.

Sursa foto: Regia Nationala a Padurilor

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677