Iulian Dumitrescu, candidat PNL la functia de presedinte CJ Prahova: vă invit să facem împreună o călătorie în viitor și să ne imaginăm cum va arăta Parcul Municipal Vest din Ploiești în 2-3 ani

07 Jun 2024 22:03
La comanda PNL FILIALA PRAHOVA, SC STIRI NET, CUI MANDATAR: 21240015
Iulian Dumitrescu, candidat PNL la functia de presedinte CJ Prahova: vă invit să facem împreună o călătorie în viitor și să ne imaginăm cum va arăta Parcul Municipal Vest din Ploiești în 2-3 ani.


” Imaginați-vă copiii alergând pe terenurile de sport, familiile petrecând timp prețios împreună, prietenii reunindu-se pentru a savura momente de neuitat la evenimente culturale și sportive.
✅ Imaginați-vă un loc vibrant, plin de viață, în care sănătatea, bucuria și spiritul comunitar se împletesc într-o armonie perfectă.
✅ Imaginați-vă că vom avea, într-un singur loc, un bazin de înot olimpic, un patinoar acoperit, o sală de sport polivalentă cu o capacitate de 16.000 locuri, terenuri de sport, un parc tematic cu realitate virtuală, zone de promenadă, parcări spațioase.
✅ Imaginați-vă că Ploieștiul va găzdui competiții sportive internaționale
✅ Imaginați-vă că Ploieștiul va fi inclus pe harta marilor concerte din România
✅ Imaginați-vă că ne vom întâlni într-o oază plină de verdeață, un spațiu care ne va inspira și ne va motiva, un loc în care ne putem regăsi, recrea și revitaliza.
Toate visurile noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma. Construirea unui complex sportiv și de agrement de mare anvergură în Ploiești este un vis care poate deveni realitate.
Vă invit să susțineți acest proiect al PNL care va transforma Ploieștiul într-un oraș vibrant și plin de viață, prin care îmbunătățim calitatea vieții și construim un viitor mai luminos pentru toți ploieștenii.
În 9 iunie, votați Bogdan Nica - primar PNL în Ploiești și Iulian Dumitrescu – președinte PNL al Consiliului Județean Prahova, poziția 1 pe buletinele de vot”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677