Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova si presedinte PNL Prahova, a semnat alte şase ordine pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaze

23 Mar 2023 14:16
Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova si presedinte PNL Prahova, a semnat alte şase ordine pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaze
Locuitorii de pe Valea Slănicului vor fi branşaţi la gaze până la sfârşitul anului. Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova si presedinte PNL Prahova, a semnat alte şase ordine pentru începerea lucrărilor la reţeaua de gaze, a anunțat biroul de presă al Consiliului Județean Prahova. Ordinul de începere a lucrărilor la reţeaua de gaze în comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău și orașul Slănic a fost semnat miercuri. Demersul vine în completarea celui de luni, când liderul administraţiei prahovene a luat decizii similare în comunele Aluniş, Bertea şi Ştefeşti.
Introducerea celor aproape 300 km de reţea de gaze urmează să fie gata până la data de 31 decembrie 2023.
Peste 8000 de gospodării şi instituţii publice vor fi branșate la reţeaua de gaze naturale.
Valoarea proiectului este de aproximativ 35 milioane de Euro, bani asiguraţi din fonduri europene și din bugetul Consiliului Județean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677