Iulian Dumitrescu, presedintele PNL Prahova, l-a sustinut astazi pe Nicolae Ciuca la Congresul Extraordinar al Partidului National Liberal

10 Apr 2022 20:17
Iulian Dumitrescu, presedintele PNL Prahova, l-a sustinut astazi pe Nicolae Ciuca la Congresul Extraordinar al Partidului National Liberal
Astăzi a avut loc Congresul Extraordinar al Partidului Național Liberal, la Palatul Parlamentului, eveniment în cadrul căruia a fost ales un nou președinte al formațiuniii politice. Asta după ce Florin Cîțu și-a dat demisia de la conducerea partidului. La congres a fost invitat să ia cuvântul și Iulian Dumitrescu, vicepreședinte PNL și președinte PNL Prahova. Acesta l-a susținut pe Nicolae Ciucă, cel care a și câștigat alegerile:

“Astăzi alegem personalitatea politică în care românii au cea mai mare încredere. Astăzi, PNL se unește în spatele unui lider - premierul României, Nicolae Ionel Ciucă.
De astăzi, când va vorbi, Nicolae Ciucă va avea în spatele lui toată forţa PNL, cu o istorie de 147 de ani şi cu sute de mii de membri în toată ţara.
Misiunea acestuia este mai dificilă şi mai provocatoare decât cele din Irak sau Afganistan, o misiune care va modela viitorul PNL, o misiune pentru toţi românii.
Guvernaţi bine ţara, domnule prim-ministru! Îndepliniţi această misiune şi toţi vă vom urma!”, a transmis Iulian Dumitrescu.

Iulian Dumitrescu a vorbit și despre potenţialul economic al României care este unul „excepţional, extraordinar, uriaş”:

„Aşa este potenţialul economic al României şi nu-mi place că pleacă grâu din ţară şi importăm făină sau că după ce o generaţie întreagă a făcut foamea înainte de 1989 ca să achite datoria externă în ultimii ani ne-am împrumutat masiv şi scump pentru consum. Nu-mi place să văd că două ţări vecine - Ungaria şi Austria - au două mega companii petroliere fără să aibă un strop de petrol sau că ne-am bătut joc de miliarde de euro din fonduri europene pe care le-am dat înapoi din cauza unor incompetenţi şi nu-mi plac multe altele, la fel cum nu vă plac nici dumneavoastră, dar am speranţa, credinţa, încrederea că putem să ne dezmeticim. Avem nevoie de autostrăzi, de căi ferate, de Dunăre navigabilă şi de Portul Constanţa, avem nevoie de mai multe hidrocentrale, eoliene, fotovoltaice, reactoare şi de gazele din Marea Neagră. Avem nevoie de cele câteva milioane de români care abia aşteaptă să se întoarcă acasă. Avem umbrela NATO şi suntem membri ai UE. Infrastructură. Energie, forţă de muncă, NATO şi UE - Avem tot ce ne trebuie pentru a clădi un viitor măreţ, o Românie la care visăm cu toţii, cu PNL într-o singură direcţie, înainte şi mai bine pentru români în Europa”, a precizat Iulian Dumitrescu, potrivit Agerpres.



COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677